Abnorm Scenkonst

Aktuellt

Regler för vuxna

2023-09-18


Foto: Lina Ikse

Abnorm Scenkonst har tillsammans med dramatikern Erika Lindahl skrivit en pjäs om att göra rätt och att få höra till, om utanförskap och identitet. Hur mycket av dig själv är du beredd att offra för att få vara en del av gemenskapen?

Läs mer om föreställningen

Köp biljetter på billetto.se

Reglerna

2022-02-20

Föreställningen Reglerna spelas på turné i klassrum och på bibliotek våren 2023. För barn 6-9 år och deras vuxna. För att boka, maila: scenkonstabnorm@gmail.com

“Anspråkslös teaterkonst av detta slag får sällan betyg som mästerlig. Det är lite synd, för med sin lätthet pekar den raskt ut och ringar in existentiella kraftfält.” – Borås-Tidning

Dåliga känslor

2021-09-13

Om svartsjuka, avund och glappet mellan förnuft och känsla.

Åsas närmaste vän heter Maryam. På sista tiden har Maryam börjat umgås mer med Sally. Sally har ett sommarhus på Gotland och en nätt och ärtig rumpa. Åsa börjar uppleva känslor i sig själv som hon inte visste fanns och tänka tankar hon inte vill veta av. Hon vill helst gömma sig själv och sitt ältande i ett badkar någonstans alternativt kan hon tänka sig att bli ihjälslagen likt en seg geting en varm sensommardag.

Abnorm Scenkonst har genom sitt utforskande arbete tagit fram en sceniskt verk som rymmer absurd humor, tabun och smärta. Med sig på scenen den här gången har de även musikern och kompositören Lisen Rylander Löve.

 

Spelas på Faux Pas, Sockerbruket (nära Röda sten)

6, 7, 8, 13, 14, 15 oktober kl.19.00

Biljetter finns på billetto.se

 

Av och med: Elin Bornell, Ida Hackzell och Hanna Holmqvist.

Rum och kostym: Matilda Söderling

Musik och ljud: Lisen Rylander Löve

Dramaturg: Erika Lindahl

Affischfoto: Simon Rydén

Ljus: Ludde Falk