Abnorm Scenkonst

Regler för vuxna

Om att göra rätt och att få höra till, om utanförskap och identitet. Hur mycket av dig själv är du beredd att offra för att få vara en del av gemenskapen?

Välkommen!

Region Väst kallar härmed till TRIS årliga informationsträff. Vi kommer som vanligt att uppdatera oss på föreningens policydokument Regelverket, diskutera väsenutmaningar och lyfta problem som rapporterats in till kanslierna.

Lena-Fia Berg från Region Öst kommer att presentera det nya samverkansprojektet: “Utbyte mellan regionerna”, som vanligt gör vi en avcheckning lokalt: “How are you?” och vi följer upp förra årets diskussionspunkt: “Gå bort-present? När, vad och hur?” Övriga frågor anmäls på hemsidan senast trosdag. Titta gärna igenom dagordningen innan mötet. Vi hoppas ju även på en trevlig stund tillsammans 🙂

Naturliga hälsningar,
Ordförande, TRIS mellaninstans
Viveca Skoog

 


 

Abnorm Scenkonst har tillsammans med dramatikern Erika Lindahl skrivit en pjäs om att göra rätt och att få höra till, om utanförskap och identitet. Hur mycket av dig själv är du beredd att offra för att få vara en del av gemenskapen?

“Regler för vuxna” tar tematiskt avstamp från föreställningen “Reglerna” som skapades i samarbete med Borås Stadsteater under våren 2022 och spelades uppsökande för barn i årskurs F-3.

Text: Ida Hackzell, Hanna Holmqvist, Erika Lindahl och Tove Wiréen

Medverkande: Ida Hackzell, Hanna Holmqvist och Tove Wiréen

Kostym & rum: Matilda Söderling

Mask: Lars Carlsson

Koreografi & regiöga: Cecilia Milocco

Ljud, musik & teknik: David Sperling Bolander

Spelas:
7 okt kl.18.00 (premiär)
11 okt kl.19.00
12 okt kl.19.00
13 okt kl.19.00
14 okt kl.18.00
18 okt kl.19.00
19 okt kl.19.00
20 okt kl.19.00

Plats: PanJál Scenstudio på Sockerbruket 5.

Köp biljetter på billetto.se

Foto: Lina Ikse